skip to Main Content

Sportverenigingen

Sterke sportaanbieders met voldoende leden, trainers en vrijwilligers: daar streven we naar. Want dat zorgt voor een gevarieerd sportaanbod waar iedereen uit Weststellingwerf aan mee kan doen.

Dit bieden we sportverenigingen

Alles voor jullie vereniging

We helpen jullie vereniging bij trainersopleidingen, het werven van vrijwilligers en nieuwe leden, het opzetten van nieuwe sportactiviteiten en het opzetten van samenwerkingen met bijvoorbeeld het onderwijs. Soms zetten we de bedrijfsbril op en kijken we even wat zakelijker of zoeken we een deskundige voor specifieke advisering.

Welke ondersteuning kunnen jullie gebruiken?

Laat het weten aan Freek, hij ondersteunt sportverenigingen in gemeente Weststellingwerf.

Freek, Verenigingsondersteuner
06 10 94 93 50 / freek@sportfryslan.nl

Zo staat het Beweegteam voor jullie klaar:

Stimuleringsregeling sporttechnisch kader

Wij vinden het belangrijk dat sportaanbieders met een sterk en stabiel kader werken. We bieden een stimuleringsregeling aan voor verenigingen om hun trainers of coaches op te leiden. Lees hierover meer via deze link.

Cursusaanbod

Het Beweegteam verzorgt regelmatig interessante cursussen voor sportverenigingen. In de agenda onderaan deze webpagina vind je het eventuele cursusaanbod.

Lokaal sportakkoord

Het Lokaal Sportakkoord in Weststellingwerf werkt aan drie thema’s; Vitale Sportaanbieders, Inclusief Sporten en Jong en Vaardig in Beweging. In het najaar van 2020 zullen de eerste activiteiten ontplooit worden.

Jeugdfonds Sport

Weet je van kinderen die niet kunnen sporten vanwege een tekort aan geld? Dan kan het Jeugdfonds een uitkomst bieden in het betalen van contributie. > ga naar website

Agenda voor sportverenigingen:

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie .

Back To Top