skip to Main Content

Kinderen

Vind jij het leuk om lekker buiten te spelen in de pauze? Of om na schooltijd een sport te doen? Bewegen is in ieder geval superleuk! En we hebben voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes gave activiteiten. Kijk maar eens….

Hier kun jij aan meedoen

Samen spelen en bewegen!

Heel veel kinderen vinden het leuk om samen te spelen en te bewegen. Als jij dat ook zo leuk vindt, dan zien we je graag bij onze activiteiten!

Even appen of mailen?

Soms zijn er kinderen die ons iets willen vragen. Of die een heel leuk idee hebben bedacht. Dat horen we natuurlijk super graag! App of mail jij Karen als jij ook iets kwijt wilt?!

Karen, Buurtsportcoach
06 12 88 08 29 / karen@sportfryslan.nl

Activiteiten waar je het hele jaar door aan mee kunt doen:
Naschoolse Activiteiten

Na school en in vakantie zijn er leuke activiteiten! Hieronder in de agenda zie je ze staan. Waar ga jij aan meedoen?

Sport op Basisscholen Extra

Voor kinderen die moeite hebben om met reguliere sport- en beweegactiviteiten mee te doen bieden wij extra lessen aan na schooltijd onder leiding van een echte gymleraar. In Wolvega en Noordwolde zijn er op maandagmiddag extra beweeggroepen. Mee doen? Neem contact op met juf Karen.

Peuterpret
meisje bal

Voor peuters van 2 t/m 4 jaar organiseren we peuterpret! Superleuk met leeftijdsgenootjes lekker in beweging. Ook voor de ouders is er een speciaal aanbod. In januari starten we weer met een nieuwe lessenserie, aanmelden kan via deze site.

Schooltoernooien

Samen met je klasgenootjes meedoen aan voetbal- en korfbaltoernooien. Dat kan! Het Beweegteam helpt sportverenigingen met de organisatie. Leuk hè!

Aangepast sporten

Iedereen kan sporten. Dus ook kinderen die met een beperking leven. Op de website van Uniek Sporten kun je kijken welke aangepaste sport bij je past. Je mag ook altijd contact opnemen met Rosé.

Karen

Bij Karen moet je zijn voor:

Extra begeleiding van uw kleuter of peuter

Rosé

Je moet bij Rosé zijn voor:

Peuterpret

Peuterles

Begeleiding van Pedagogisch Medewerkers die werken met 0-4 jarigen

Back To Top