skip to Main Content

Het beweegteam Weststellingwerf start op woensdag 8 september in met Peuterpret. De activiteit richt zich op kinderen van 2 tot 4 jaar én hun ouders. Het doel van Peuterpret is om een gezonde leefstijl voor het hele gezin te bevorderen.

Actieve peuters en ouders
Peuterpret bestaat uit 10 beweeglessen voor peuters. Tijdens de beweeglessen zal er ook een programma voor de ouders zijn. Het programma voor de ouders richt zich op opvoeden, voeding en bewegen. Na 10 lesweken wordt er een groot beweegfeest georganiseerd als feestelijke afsluiting.

Eén van de subdoelen van Peuterpret is om deelnemers te stimuleren om hun leven lang gezond te sporten en bewegen. Dit kan bij de vele lokale sportverenigingen.

Samenwerking

Voor de opzet en uitvoering van Peuterpret werkt het Beweegteam samen met de Opbouwwerker vanuit de gemeente Weststellingwerf. Daarnaast is er in de uitvoering ook samenwerking gezocht met medewerkers van peuterspeelzalen en kinderopvangorganisaties, fysiotherapeuten, jeugdartsen, GGD, Bibliotheek Zuidoost Fryslan en diëtisten.

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar

Ouders en hun peuter(s) kunnen zich nog steeds aanmelden. Deelname is gratis. De activiteit is vanaf 8 september wekelijks op woensdag van 8.45.00 tot 9.45 uur in de OBS Zuid aan de Oranje Nassaulaan 51 te Wolvega. In de schoolvakanties zijn er geen activiteiten.

Aanmelden kan via e-mail: rose@sportfryslan.nl

Back To Top