skip to Main Content

Werkzaam in Weststellingwerf sinds juli 2017.

Binnen mijn werkgebied probeer ik alle inwoners in Weststellingwerf te stimuleren om lekker te gaan bewegen. Daarbij kom ik in contact met mensen met een beperking, mensen met speciale persoonlijkheidskenmerken, nieuwkomers, senioren, het zeer jonge kind, verenigingen enz.

Ik ben een fan van Eric Scherder, bekend van TV als hoogleraar in de neuro psychologie. Hij vertelt ons hoe belangrijk dagelijks bewegen voor onze hersenpan is. En hij bedoelt daarbij niet altijd sporten. Het hoeft allemaal niet zo fanatiek, als je maar beweegt, en als je jouw leven maar zinvol invult. Wanneer je niet van bewegen houdt, dan is het van belang dat je dat samen met anderen doet, zodat je ondertussen lekker kan praten en oog voor elkaar kunt hebben. Gezelligheid en plezier staat daarbij voorop en zorgt er voor dat de tijd vanzelf voorbij gaat.

In mijn privé leven houd ik mij ook veel bezig met bewegen. Ik doe aan hardlopen, wandelen, fietsen,, kanoën, schaatsen, volleyballen, elke dag even een uurtje. Daarnaast vind ik mijzelf creatief en zit ik graag op de bank met de TV aan, te breien, naaien of haken. Ook schilderen probeer ik wel eens. Ik kan het allemaal niet echt heel goed, maar ik heb er wel veel plezier aan.

Ik werk 36 uur per week.

Back To Top