skip to Main Content

Senioren

Wanneer je jong bent is bewegen in je leven automatisch opgenomen. Door je werk, het huishouden of door je kinderen kom je vanzelf in fysiek actie. En wanneer de jaren gaan tellen, is bewegen belangrijker dan ooit. Om gezond te blijven is gebruik van spieren en daardoor de bloedsomloop ter voorkoming van hart- en vaatziekten van groots belang. Daarom heeft TeamFRL Weststellingwerf veel activiteiten voor de senioren in de gemeente.

Overzicht van activiteiten voor de Senioren

Wat doen we?

Wij organiseren laagdrempelige activiteiten. Wij organiseren fiets- en wandelgroepen, maken een overzicht van alle activiteiten die er voor deze doelgroep zijn, en hebben goed en veel contact met de oudere organisaties en sportverenigingen.

Kunnen wij je helpen?

Je kunt met ons contact opnemen via onderstaande gegevens:

Leon, Buurtsportcoach
06 51 77 75 22 / leon@sportfryslan.nl

Activiteiten

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie.

Beweeggroepen

Op dit moment begeleiden wij groepen in Noordwolde, Wolvega en Oldeholtpade. Ook ervaren of het iets voor u is? Doe gezellig een keer mee. Meer informatie en tijden via Leon.

Sporten maar geen geld: Het Volwassenenfonds helpt!

Ben jij 18 jaar of ouder en blijft er geen geld over om mee te doen aan activiteiten als zwemles, muziekles, fitness, voetbal, theater- of dansles? Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum. Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag! > meer info via Leon

Back To Top