skip to Main Content

Het Beweegteam Weststellingwerf probeert zoveel mogelijk inwoners gezond te houden door fysieke activiteiten. Dit keer door rollator wandelaars op te roepen dit gezamenlijk te gaan doen.

Op dinsdag 18 mei wordt er op verschillende plekken in de gemeente gestart met rollator wandelen. Met als doel samen elke week een keer te wandelen. Met z’n tweeën of in een klein groepje, dat maakt niet uit, als het maar coronaproef gaat. Het Beweegteam zal daarbij aanwezig zijn.
Er wordt gestart vanaf de voordeur van diverse zorginstelling en met name de inwoners van omliggende (aanleun-) woningen worden van harte uitgenodigd. In samenwerking met deze zorginstellingen zijn we gekomen tot de volgende startplaatsen en tijden.

 

Starttijden
09.15 uur Krommestede Noordwolde

11.00 uur Sickengaoord

13.00 uur Lycklamastins Deken Mulderstraat

14.30 uur Berkestede Hortensiastraat

16.00 uur Wilgestede Steenwijkerweg

 

Uiteraard houden we ons tijdens het wandelen aan de coronamaatregelen waaronder de anderhalve meter.

Een kans
Het Beweegteam is gekomen bij deze activiteit vanwege coronamaatregelen. Zij zijn van mening dat iedereen met het mooie voorjaarsweer, lekker buiten kan bewegen, ook wanneer je afhankelijk bent van een rollator. Velen hebben misschien ook behoefte aan contact met iemand in de buurt. Een praatje van mens op mens. Dit project biedt een kans om elkaar in de buitenlucht, op anderhalve meter te ontmoeten.

U hoeft zich van te voren niet op te geven maar mocht de dag of tijd u niet helemaal uitkomen, meld dit dan bij het Beweegteam. Ook voor andere vragen en/opmerkingen kunt u terecht bij:

Rosé Buskermolen 06 1292 0184, rose@sportfryslan.nl

Back To Top